Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Poslanik Bundestaga podržao Ivana Vukovića

''Jedan od doajena njemačkog parlamentarizma, vodeći ekspert za pitanja Zapadnog Balkana u Bundestagu, nepokolebljivi borac za demokratiju i liberalne vrijednosti, podržao je naš Pokret''

Josip Juratović, dugogodišnji poslanik njemačkog Bundestaga, ekspert za Balkan, podržao je Pokret “Svi za naš grad-dr Ivan Vuković”.

“Jedan od doajena njemačkog parlamentarizma, vodeći ekspert za pitanja Zapadnog Balkana u Bundestagu, nepokolebljivi borac za demokratiju i liberalne vrijednosti, podržao je naš Pokret. Hvala od srca. Nastavljamo borbu za građansku i evropsku Podgoricu! Svi”, naveo je Vuković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
10.10.2022-14:33 14:33

…NAŠ Ivan -pobjeđuje ,apsolutnom vecinom ! /nije to najbolje tako/ALI
BICE TAKO !

BobZekovic
10.10.2022-14:46 14:46

Narano gospodine Josipe Juratoviću da će građani Podgorice masovno glasati za pokret “SVI ZA NAŠ GRAD PODGORICA-dr. Ivan Vuković”. Uočili su svi preporod koji je gradonačenik Podgorice, Ivan Vuković, donio Podgorici, ne samo izgledom i funkcionalnošću Podgorice, nego i promjenama u radu administrativnih organa Glavnog grada. Tu je uočen fantastičan napredak u radu sa građanima. Prvi put građani Podgorice dolaze u institucije Podgorice uljudno dočekani, iznenađeni sa koliko se predustetljivosti i želje da im se pomogne, završavaju poslovi zbog kojih su došli. Pojava dr. Ivan Vukovića na političkoj sceni Crne Gore i Podgorice pravi su dar i osvježenje za Podgoričane.… Pročitaj više »