Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Poslanički klub PES-a: Razmotriti opcije za nastavak pregovora

Raspravljano je o više varijanti, ali je zaključeno da rukovodstvo stranke razmotri koje bi mogle biti naredne opcije u pregovorima o formiranju vlade

Sjednica poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad održana je večeras u Podgorici, a razgovarano je o daljim koracima u pravcu formiranja nove Vlade.

Raspravljano je o više varijanti, ali je zaključeno da rukovodstvo stranke razmotri koje bi mogle biti naredne opcije u pregovorima o formiranju vlade.

Sjednici su prisustvovali mandatar i predsjednik PES-a Milojko Spajić i veći broj poslanika.

Sjednica je održana i u trenutku kad je Demokratska Crna Gora saopštila da neće prihvatiti da presudni glas za formiranje nove Vlade dođe sa liste poslanika DPS-a.

Spajić je mandat, podsjetimo, dobio 10. avgusta, a rok za formiranje Vlade ističe početkom novembra.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
07.10.2023-09:01 09:01

Crna Gora nema preśednika države i premijera. Nema vladu, nema skupštinu, nema institucije. Ima samo ove Vučićeve šetače opanaka. Uspjeli su. Ništa više ne funkcioniše. Sve je razoreno, zaustavljeno, u haosu i neredu. Od zemlje junaka i boraca za slobodu postali smo tuđi robovi, kmetovi i sluge, predmet smo sprdnje i sažaljevanja. Imali smo državu, sad je više nemamo. I nikad je više nećemo ni imati. Jer je ne zaslužujemo