Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Portal Vidovdan: Superiornost Mila Đukanovića i srpsko sljepilo

Potonje prepucavanje između premijera Zdravka Krivokapića i predsjednika Mila Đukanovića, oko protesta dijela građana zbog promjene Zakona o državljanstvu, osim kukavičluka premijera donijelo je i jednu istinu nad kojom žmure svi u Crnoj Gori. Ta istina dokazuje koliko je Milo Đukanović superiorniji i ispred je svih političara u Crnoj Gori – piše srpski portal Vidovdan

Potonje prepucavanje između premijera Zdravka Krivokapića i predsjednika Mila Đukanovića, oko protesta dijela građana zbog promjene Zakona o državljanstvu, osim kukavičluka premijera donijelo je i jednu istinu nad kojom žmure svi u Crnoj Gori. Ta istina dokazuje koliko je Milo Đukanović superiorniji i ispred je svih političara u Crnoj Gori – piše srpski portal „Vidovdan”.

Kritikujući Zdravka Krivokpića i ostale iz njegova režim i trenutne parlamentarne većine, nije izdvojen ni DF, ocjenjuju da su „Srbi po ko zna koji put izigrani”.

 

„Đukanović iskusno drma kavez novoj vlasti, a nova vlast svaki put uzmiče pred naletima DPS bojovnika. Srpska intelektualna javnost u Crnoj Gori uopšte nije prepoznala o kakvoj se igri radi jer su i oni postali zagovornici države (Crne Gore) koja je suštinski antisrpska. Oni, zaista, ne vide dalje od svojega nosa”.

„Srbi nemaju svoj pravi politički pokret u Crnoj Gori, razjedinjeni su, varaju ih razni udbaši, nemaju narodni program, obrazovanje, institucije. Nemaju ništa. Imaju samo bukanje i urlikanje, a nemaju ozbiljan projekat za svoju budućnost. Srbi i dalje ne vide kako ih zavode za Goleš planinu. Kao i uvijek, skupo će to platiti. Istoriju ne poznaju jer im se ponavlja”.

FOTO Printscreen

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
09.04.2021-15:23 15:23

Bravo na reportazi. Da je vijecna Crna Gora ::::::)))))))