Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Popović: Ostojić i njegova hristoljubiva braća niti smiju niti mogu ugroziti Bošnjake

Sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore Marija Popović je istakla da je skandalozna objava predsjednika Komisije za reviziju u Luci Bar Miloša Ostojića, dokaz je nakaradne klime u društvu čiji su kreatori predstavnici vladajuće većine u Crnoj Gori koji besramno nastoje da uruše građanski karakter ove države

Sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore Marija Popović je istakla da je „skandalozna objava predsjednika Komisije za reviziju u Luci Bar Miloša Ostojića, dokaz je nakaradne klime u društvu čiji su kreatori predstavnici vladajuće većine u Crnoj Gori koji besramno nastoje da uruše građanski karakter ove države“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Baskim
22.04.2023-17:03 17:03

Prijetnja Bošnjacima su cinili jedino Cetnici poput ove splacine izbjeglice sa Kosova koji kaze – islam se naziva lažnom vjerom. „Hristoljubiva braćo, spremite se za progone! Zavjet koji su nam naši preci ostavili nas doziva. Još ima svjetlosti u danu da se borimo protiv tame i neznanja“, navodi se na kraju jedne od poruka.! Cetnici stare Musterije zeljni da PALE-  RUSE I UBIJAJU ponovo po CG ! Ovog Cetnika zaraznog pocerat u svoju Maticu na lijecenje !!!