Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Ljudska prava su temeljni stub naše civilizacije

''Istrajmo zajedno u stvaranju svijeta gdje svaki pojedinac može živjeti dostojanstveno i slobodno, bez obzira na naše različitosti''

Ljudska prava su temeljni stub naše civilizacije, a njihovo očuvanje je od suštinskog značaja za prosperitet i budućnost svakog društva, saopštila je potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović povodom Međunarodnog dana ljudskih prava.

“Neka ovaj dan bude podsjetnik na našu obavezu očuvanja univerzalnih prava i sloboda te na našu odgovornost da se kontinuirano borimo za pravednost i ravnopravnost. Istrajmo zajedno u stvaranju svijeta gdje svaki pojedinac može živjeti dostojanstveno i slobodno, bez obzira na naše različitosti”, poručila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
10.12.2023-10:32 10:32

Onda mora da su samo SRBI LJUDI, POŠTO TI PRIZNAJEŠ SAMO SRPSKA PRAVA! DOK SI TI ŽIVA BORIĆEŠ SE PROTIV PRAVA CRNOGORACA I CRNOGORKI DA ŽIVE SLOBODNO I DOSTOJANSTVENO, PROTIV PRAVA DA POSTOJE! OPREM DOBRO POPOVIĆKA!

Tara
10.12.2023-16:26 16:26

Gospodjo Popovic..sta vi govorite..nase drustvo..skole-obrazovanje..je zarobljeno..zaglupljeno od vase srbijanske naci sektaske crkve..i zatu crkvu dajete milione..sto bi trebali za obrazovanje..Misliteli vi stvarno..da vase price dostizu nase razumijevanje..Ne solite nam pamet!