Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Policija: Slučaj Kovačevića kod tužioca u Tužilaštvu u Nikšiću

Iz policije su kazali da je o događaju upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu od pomenutog lica prikupljeno obavještenje na zapisnik

Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću dostavljeni su spisi predmeta i  upućeni foto i video materijali nakon davanja izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića u policiji, saopšteno je večeras iz Uprave policije.

Podsjetimo, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević Šubara izazvao je burne rekacije javnosti nakon što je na zvaničnom sajtu predsjednika Crne Gore objavljena fotografija na kojoj se vidi kako prilikom intoniranja himne prstima gestikulira oponašajući mušku polni organ.

Incident u realizaciji prekaljenog neočetničkog provokatora snimljen je sinoć prilikom obilježavanja 13 godina rada nikšićke Javne ustanove (JU) Dnevni centar  za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom.

Oni su naveli da će se postupajući tužilac  izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji djela.

“Policijski službenici Regionalnog Centra Bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, u odnosu na video zapis koji je nastao juče, 3. jula, prilikom boravka predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića svečanosti obilježavanja 13 godina rada JU „Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić“ prilikom intoniranja državne himne, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti”, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je o događaju upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu od pomenutog lica prikupljeno obavještenje na zapisnik.

“Spisi predmeta uz video i foto zapise biće dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu i mišljenje, nakon čega će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji djela”, saopšteno je iz Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.07.2023-08:54 08:54

Ukočeni srednji prst, koji je imitacija kopulacionog organa Nije samo poruka Crnoj Gori već i Jakovu Milatoviću što o njemu misle oni koji su ga izglasali za predśednika, a možda i prijetnja ako ne bude dobar što ga čeka.