Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Podgorica: Odbornici bliski Jakovu Milatoviću neće prisustvovati zakazanoj sjednici SO

Na taj način ozbiljno prijeti kriza vlasti, što će izazvati blokadu brojnih predloga aktuelne gradske uprave na čelu sa Oliverom Injac, ali i rad nekoliko gradskih preduzeća, zbog isteka v.d. statusa trenutnim rukovodiocima

Pet od trinaest bivših odbornika PES-a najavili su da sjutra neće prisustvovati zakazanoj sjednici Skupštine Glavnog grada, iako su prije mjesec dana tvrdili da ne planiraju nikakvu prekompoziciju vlasti sa opozicijom, saznaje CdM.

Na taj način ozbiljno prijeti kriza vlasti, što će izazvati blokadu brojnih predloga aktuelne gradske uprave na čelu sa Oliverom Injac, ali i rad nekoliko gradskih preduzeća, zbog isteka v.d. statusa trenutnim rukovodiocima.

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, iako su tvrdili da ne žele više da budu u PES-u nakon što je Jakov Milatović napustio tu partiju, zbog meritokratije, bivši odbornici bliski aktuelnom predsjedniku države na večerašnjem sastanku su tražili da dobiju pozicije u skupštinskim odborima i pola pozicija koja po koalicionom sporazumu pripadaju PES-u.

Takav pristup nije imao razumijevanje kod ostalih koalicionih partnera, ali ni kod bivših kolega iz PES-a.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve