Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Pižurica: Daniloviću nije smetalo da bude ministar kod Đukanovića, a smeta mu kod Spajića

Kao iskusni parlamentarac, po riječim funkcionera PES-a, trebalo bi da zna da 49 poslanika nije uslov za Vladu, već za određene zakone

Jako je čudno da Daniloviću smeta koncept mandatara Spajića, koji isključuje DPS, a nije mu smetalo da bude ministar unutrašnjih poslova u Vladi Mila Đukanovića, poručio je poslanik pokreta “Evropa sad” (PES) Miloš Pižurica.

Tada su, smatra on, za Danilovića glasali mnogi “korumpirani kadrovi DPS-a”, a dio te većine je, kaže, “bio i Darko Pajović”.

“Zato je čudno da Danilović toliko napada PES, zbog toga što uz DPS, ne prihvata ni one koji su njega lično nazivali plaćenikom, a odbijali ponude Spajića, koga nisu podržali ni za mandatara”, dodao je Pižurica.

Kao iskusni parlamentarac, po riječim funkcionera PES-a, trebalo bi da zna da 49 poslanika nije “uslov za Vladu, već za određene zakone”.

“Ako se izuzme podrška Vladi koja je dobijena kada je Danilović ulazio u Đukanovićevu Vladu, niti jedna nije imala veću podršku, pa čak ni Vlada Abazovića koju je uključujući i DPS ukupno glasalo 45 poslanika. Zato neka se Danilović malo uozbilji i prestane da se inati sa onima koji su prema njegovoj partiji bili izrazito korektni”,  zaključio je Pižurica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.09.2023-19:10 19:10

Poštovani Pižurica za vas je Darko Pajović ljudska veličina pa da ste ka trokrake stube. Darko je stao u odbranu Crne Gore kad su je svi izdali i to mi izdajnici nikad ne mogu oprostiti.