Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Petričević: Podržavaoci Šešelja pokazuju da nisu ništa drugo nego isti kao i ovaj “pisac” mržnje i gadluka

''Bez obzira na naše političke različitosti, ne smijemo ostati nijemi na bilo koji vid nasilja nad ženama od koga god dolazio i prema kome god je upućen''

Najoštrije osuđujem primitivni i najblaže rečeno nasilnički i mizogini napad na bivšu poslanicu Vuksanović-Stanković, od strane čovjeka koji je još jednom pokazao da su za njega stid i sram nepoznata osjećanja, saopštila je Aleksandra Petričević, odbornica Demokrata u SO Zeta.

“Bez obzira na naše političke različitosti, ne smijemo ostati nijemi na bilo koji vid nasilja nad ženama od koga god dolazio i prema kome god je upućen. Iste osude idu i podržavaocima ovog djela koji na taj način pokazuju da nisu ništa drugo nego isti kao i ovaj “pisac” mržnje i gadluka.

Na kraju bih i njemu i njegovim podržavaocima, među kojima su na našu žalost i pojedini funkcioneri naše Opštine, poslala poruku kroz stihove našeg velikog Njegoša, čije dane trenutno i proslavljamo: “svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka””, zaključuje u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.11.2023-20:19 20:19

vi ste Kotorski Gadluk..nista bolji od Seselja…