Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Pešić: Zaludnji državni sekretar Milović uličarski tuži i presuđuje, pokazuje kakav je polusvijet izmiljeo na površinu

Jer ti milovići samo pokazuju šta je sve izmiljelo na površinu i kakav se polusvijet sa odlazećom vladom bio uselio u državne institucije Crne Gore. Ali, i tome dolazi kraj.

Savjetnica za saradnju sa državnim organima Predsjednika Crne Gore Nataša Pešić reagovala je na izjavu državnog sekretara Ministarstva pravde Andreja Milovića koji je kazao da ”dok god ne bude suđeno Milu Đukanoviću za sve ove afere u koje ga pominju, naš pravni sistem nije na visini zadatka”.

Njeno reagovanje prenosimo u cjelosti

Nekakav Krivokapićev zaludnji državni sekretar u Ministarstvu pravde, Andrej Milović, kog je zlo vrijeme izbacilo na tako visok položaj, opet je uličarski počeo da tuži i presuđuje ništa manje nego Predsjedniku Države.

Nije vrijedno komentara, što bi on rekao. Ili, kako je to lijepo rečeno u onoj narodnoj: ”Kad bi se čovjek saginjao da se baci kamenom na svako pašče koje na putu za njim zalaje, nikud ne bi stigao…” Ali ipak ne može ostati nezapaženo. Jer ti milovići samo pokazuju šta je sve izmiljelo na površinu i kakav se polusvijet sa odlazećom vladom bio uselio u državne institucije Crne Gore. Ali, i tome dolazi kraj.

Andrej Milović: ”Polusvijet koji je izmiljeo na površinu”

Ostaju njihove izjave i nedjela kao svjedočanstvo o ljudskom i profesionalnom  nesojluku i neznanju nosilaca visokih funkcija te nazovi-ekspertske vlade.

I poneka njihova slika sa stranim diplomatama koji su se mogli lično uvjeriti kolika je dubina pada koju je doživjela Crna Gora u posljednjih godinu i po dana.

Nadajmo se nikad više!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.04.2022-11:09 11:09

Za ovakve Kuči jednostavno kažu ,,NESOJ”…

Evidence
22.04.2022-12:28 12:28

Auh, to je taj sa slike, kojeg “je zlo vrijeme izbacilo na” površinu kanalizacije. pa to je pile kukavice
izlegnuto u gnijezdu svrake.

Donbas
22.04.2022-13:03 13:03

Je li udata ova Milovićka?

Kerber
22.04.2022-13:08 13:08

Prepadoh se, kad viđeh sliku, ove nevjeste, MIlović, da je Brnabićka postala CG političarka!