Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

PES: Ćinćur po dogovoru sa nalogodavcima šteti svojoj partiji

Kako su dodali, ko su poslanici i funkcioneri PES-a koji ucjenjuju ogromnu većinu svojih kolega, javnost ima priliku da vidi

Poslanica Pokreta Evropa Sad Radinka Ćinćur koja duže vrijeme izbjegava razgovor i komunikaciju u okviru svoje organizacije, gdje je i jedino mjesto za razmjenu mišljenja, danas se oglasila u medijima. Uvaženoj gospođi Ćinćur, kao i bivšoj članici Pejović, uzaludno je bilo ukazivanje na posledice neformiranja 44. Vlade, održavanja trenutnog statusa i sabotiranja tog procesa unutar samog Pokreta. Uz dobru volju i uvažavanje drugačijeg mišljenja, ipak se demokratija i princip djelovanja političke organizacije kao i svuda u demokratskom svijetu svode na poštovanju odluke većine, koja je bila nesporna u ovom slučaju, poručuje PES.

“Međutim, jeftine manipulacije da je neko isključen zbog različitog mišljenja mogu proći jedino kod onih koji ohrabruju poslanicu PES-a da radi upravo protiv svoje stranke, a za tuđe interese. Takođe, odbijanje da se komunicira sa funkcionerima svog pokreta, ignorisanje stava matičnog odbora u Baru, te obrazloženje poslanice Ćinćur da nije adekvatna adresa za razgovor, upućujući nas na druge političke subjekte, smatramo kao posljedicu dogovora sa pojedincima i nalogodavcima koji ne poštuju odluke PES-a ili rade u interesu drugih partija, smišljeno sabotirajući mandatara i čitav proces”, ističe PES.

Kako su dodali, ko su poslanici i funkcioneri PES-a koji ucjenjuju ogromnu većinu svojih kolega, javnost ima priliku da vidi.

“Na sve manipulacije koje su određeni mediji i političari širili nedjeljama, građani će brzo dobiti odgovor kada konstatuju ko je na čijoj strani skupštinske sale”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.10.2023-16:53 16:53

gospodja C'incur je mislila da ste vi drzavnici CG a ne antidrzavnici…koji svakodnevno rusite zakonitos i Ustavnost nase crnogorske drzave CG…