Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

PES Bijelo Polje: Jedinstveno na kursu boljeg životnog standarda

Ističu da za prvih 100 dana parlamentarna većina, čiji je stožer PES, postigla je brojne rezultate, a ključni je uvećanje minimalne penzije na 450 eura koje će se finansirati uz suficit tekućeg budžeta

Odbor PES-a Bijelo Polje jednoglasno i snažno podržava nastavak reformi koje sprovodi Vlada, a koje će omogućiti sprovođenje Evrope Sad 2. Bolji životni standard je ono po čemu smo prepoznati i na čemu smo utemeljeni. Na tom kursu ćemo biti istrajni jer su nam zbog toga građani ukazali povjerenje, navodi se u saopštenju Odbora PES-a Bijelo Polje.

Ističu da za prvih 100 dana parlamentarna većina, čiji je stožer PES, postigla je brojne rezultate, a ključni je uvećanje minimalne penzije na 450 eura koje će se finansirati uz suficit tekućeg budžeta. Očekujemo da će ubrzanje puta ka EU i vladavina prava biti i dalje u najužem fokusu djelovanja našeg poslaničkog Kluba.

“Posebno nas ohrabruje odlučnost premijera Spajića u pogledu bolje infrastrukturne povezanosti cijele države, kao preduslova za razvoj turizma i poljoprivrede, koji su od posebnog značaja za građane naše opštine”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve