Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pepić: Zabrani rada ugostiteljskih objekata, politički hir i dokaz da Vladu ne vode nikakvi eksperti

Mi nećemo ćutati, već ćemo se suprostaviti svim zakonom propisanim sredstvima, ovoj odluci, kao i svakoj političkoj odluci kojom se tendenciozno nanosi šteta građanima bilo koje opštine u našoj Crnoj Gori, poručuje Pepić

Nova mjera Vlade kojom je odlučeno da se zabrani rad ugostiteljskih objekata u opštini Tuzi, opštini koja prema posljednjim podacima spada u zelenu zonu, dokaz je da ovu Vladu ne vode nikakvi eksperti, kako nam se to pokušavalo prikazati kada je formirana. Riječ je, dakle, o čisto političkom hiru i odluci kojom se žele disciplinovati građani opštine Tuzi, poručio je predsjednik OO DPS Tuzi, Mirza Pepić.

“Građani Tuzi nijesu protiv zdravstvenih mjera, jer smo to dokazali u prvom talasu pandemije koronavirusom, ali jesu protiv političkih koje su usmjerene na slabljenje ekonomskih prilika u najmlađoj opštini u Crnoj Gori. Ovo ujedno pokazuje i odnos nove apostolske Vlade prema opštini u kojoj većinu stanovništva čine manjinski narodi, pa ova politička odluka ima i posebnu konotaciju2, poručuje u saopštenju.

Pepić je najavio da će se suprostaviti svakoj političkoj odluci koja je na štetu građana, bilo koje opštine.

“Mi nećemo ćutati, već ćemo se suprostaviti svim zakonom propisanim sredstvima, ovoj odluci, kao i svakoj političkoj odluci kojom se tendenciozno nanosi šteta građanima bilo koje opštine u našoj Crnoj Gori”, zaključuje Pepić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve