Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Pejović: DPS se uzaludno nudi da bude dio 44. Vlade

Reakcija Pejovića uslijedila je nakon što je u večerašnjem gostovanju na RTCG-u, funkcioner DPS-a, kazao da ta partija ''ne isključuje (mogućnost) da koalicija ''Zajedno'' bude dio 44. Vlade''

Što se tiče PES-a, jedino sigurno mjesto za DPS su opozicione klupe u novom sazivu Skupštine, poručio je član Predsjedništva pokreta Evropa sad (PES) Boris Pejović povodom izjave poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Nikole Rakočevića.

Reakcija Pejovića uslijedila je nakon što je u večerašnjem gostovanju na RTCG-u, funkcioner DPS-a, kazao da ta partija “ne isključuje (mogućnost) da koalicija “Zajedno” bude dio 44. Vlade”

“Ukoliko ova partija ima neke druge kombinacije ili dogovore u vezi većine, neka ih objelodani, pošto naš Pokret nema nikakve ni planove, niti komunikaciju sa DPS-om. Za sličnu propagandu i najave smo imali priliku da čujemo pred svake izbore, pa je PES ostao jedna od rijetkih partija koja nije imala nikakve kombinacije, niti aranžmane sa DPS-om, koga smo porazili na svim nivoima”, jasan je Pejović.

Takođe, po njegovim riječima, partija čiji su funkcioneri “redovni posjetioci Ziks-a” i predmet istrage SDT-a, kako kaže, “ne mogu biti naši partneri u izvršnoj vlasti”.

“Stoga, u ovom slučaju uzaludno je nuđenje DPS-a kada je u pitanju 44. Vlada”, zaključio je u reagovanju Pejović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
15.09.2023-08:37 08:37

… necete sa koalicijom “Zajedno “ ali se mislite hocete li sa koalicijom”ZBCG”- to je taj vaš put ka EU -preko BG i Moskve …produžavate sa agonijom na stetu CG i njenih građana …
/nikad glasao DPS ali su bolji političari od vas a ovi mladi u toj partiji su vrijedni i pametni za razliku od vas koji ste -nikakvi !/

COL
15.09.2023-09:01 09:01

Pošto vam ne odgovaraju Crnogorci u vladi eto vam vlada bez Crnogoraca… Ne mogu vam reći sretno vi bilo jer vi izopštavate čitav jedan narod ….

Neko tamo
15.09.2023-10:18 10:18

Zato sto je PES picoustijev projekst koji se srecom raspada gledaj te mrznje prema dps jer je to crnogorska partija
Vi se Ako Bog da raspade i idete za srbiju