Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Pejak poručio ZBCG: Bitne su vam samo fotelje i pozicije, poštedite me priče o principima

Prestanite da kao maloumna djeca trčite okolo i plačete, saopštio je lider pokreta Alternativa koja je bila dio liste Pokreta Evropa sad

Lider pokreta Alternativa Crna Gora Vesko Pejak saopštio je da se još ne zna da li će koalicija Za budućnost Crne Gore (ZBCG) biti dio 44. Vlade.

“Da li će ZBCG biti dio Vlade ili ne to se još uvijek ne zna. Vidim da ovih dana njihovi botovi napadaju neku buduću Vladu pričom kako će u Vladi biti Bošnjačka stranka! Znači, ako su oni u Vladi onda je u redu da BS bude dio Vlade, a ako nijesu onda je to izdaja?!

Ne želim bilo šta da prejudiciram, ne želim bilo koga da ubjeđujem niti imam toliki uticaj na političke subjekte, ali… Batalite priče o principima! Jer ih svi zajedno nemate! Da imate, sjeli bi i dogovorili se. Ne bi narod mjesecima dovodili u neizvjesnost. Bitne su vam samo fotelje i pozicije, tako da makar mene, koji vas sve poznajem, poštedite priče o principima! Da li se meni sviđa Vlada u kojoj je BS?! Ne! Ali isto tako, između povratka DPS-a na vlast i neke Vlade koja će trajati godinu dana – ja biram drugu opciju. Dakle, da se ne bi desilo da BS uđe (sam) u Vladu sjednite i DOGOVORITE SE. Prestanite da kao maloumna djeca trčite okolo i plačete!

Par mjeseci ranije ja sam napisao da je nebitna ponuda koja ide ka DF-u dok njima upravlja lice iz Beograda. I sve dok je tako, da im se ponudi SVE, opet će uraditi ono šta im se kaže. Isto je sa BS-om kojim upravlja još uvijek DPS. Sve dok je Đukanović na slobodi, nema mira za region. Pitam se kad će to da ukapiraju Ambasade koje mu i dalje čuvaju podatke o žiro-računima”, saopštio je Pejak čija je partija bila dio liste Pokreta Evropa sad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve