Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Pejak odgovorio Čarapiću: Nijesmo vas gledali na protestima protiv režima

Prema njegovim riječima, ''nije lijepo da Čarapiću jedna od prvih izjava u životu za medije bude napad na Pejaka''

Funkcioneri Alternative Crne Gore Vesko Pejak i Zarija Pavićević oštro su reagovali danas na saopštenje člana Predsjedništva Pokreta Evropa sad Vasilija Čarapića, koji ih je optužio da su internet trolovi i trgovci.

“Kad je izmišljena musketa (puška) jedan mudar čovjek je rekao: “Sad će svaka fukara moći da ubije junaka!”. E, isto tako vam je sa internetom. Ne znam gospodina, nijesam upoznat sa njegovim zaslugama i borbenim iskustvom, ne znam za šta se borio do 30. avgusta, jer ga nijesam sretao na protestima i štrajkovima”, istakao je Pejak.

Prema njegovim riječima, “nije lijepo da Čarapiću jedna od prvih izjava u životu za medije bude napad na Pejaka”,

“Sve je lakše reći putem medija nego lično. Makar je rekao da smo ja i Zarija Pavicevic dobri momci”, napisao je Pejak na svom Fejsbuk profilu.

Nakon Pejaka, oglasio se i Zarija Pavićević poručivši Čarapiću da ne manipuliše sa javnošću.

“Ko ste vi uopšte. Šta ste i da li ste ikada uradili bilo šta protiv bivšeg režima? Posle dobijene borbe su svi pobjednici, nažalost i u ovom slučaju. Gospodine Čarapiću, na “ulici” sa onima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv DPS-a vaše ime ne postoji, a moram vam priznati da sam imao visoko mišljenje o Vama”, kazao je Pavićević.

Pavićević je u svom reagovanju pomenuo i njihovu, sada već bivšu članicu Jelenu Nedović, koja je prije nekoliko dana napustila Alternativu.

“Ne branite neodbranjivo. Jelena Nedović je izdala one koji su je “napravili”. I nije je briga, ne možete ni da zamislite što bi od vas napravila. Jednom izdajnik, uvijek izdajnik”, zaključio je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
31.08.2023-17:33 17:33

U kojem su stanju ova dvojica, što bi rekli mlađi u kojem su tripu. Pročitaj im samo ratne terminologije: borbe, bojevi, prva linija fronta, pobjede u borbama, izdaja i izdajnici, oni su nekog napravili, brani se neodbranjivo i td…Ili su na nekim supstancama ili su utripovali da su neki vitezovi tipa viteza Koje, mada ni onaj junoša sa zapuštenom frizuricom i bradicom koji ih je čačnujo nije daleko uteka od sličnog tripa…čudi me da za međusobno čarkanje i baljezganje nijesu optužili DPS.

Zeco
31.08.2023-22:00 22:00

E sto je ovo ljudi moji,ovoga Zariju Pavićevića znam sa Konika.Bio je veliki Crnograc i Milovac.i sada izjavljuje da se borio protiv Milovog rezima.E stvarno neznam sta se ovo desava sve prevrtaci.Takodje je bio pisac u pokusaju,pa vatrogasac u pokusaju(izbacen sa posla)pa evo sada politicar u pokusaju.