Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Posebni klub Glavnog grada poručio odborniku PES-a: U Vama se bore dva Vasilija, usaglasite se sa svojim djelovanjem

Oni su reagovali na izjavu Vasilija Čarapića, odborbnika PES-a koji ih je optužuio da sarađaju sa DPS-om

“Prvo bih Vas zamolili da sebe usaglasite u svom djelovanju i da se zrelo i odgovorno odnosite prema funkciji koju obavljate. Dvadesetak minuta prije Vašeg saopštenja ste u lokalnom parlamentu izjavili da nas smatrate dijelom parlamentarne većine, dok nas odmah nakon toga povezujete sa DPS-om. Očigledan je vaš neraskidiv odnos sa DPSom i Bemaxom i da se u Vama bore dva Vasilija”, navodi se u reagovanju Posebnog kluba Glavnog grada.

Oni su reagovali na izjavu Vasilija Čarapića, odborbnika PES-a koji ih je optužuio da sarađaju sa DPS-om.

“Gospodine Čarapiću, ne znam da li ste stigli da pogledate broj za postizanje kvoruma pa bi Vam možda bila jasnija slika da sjednici nisu prisustvovali još neki predstavnici odborničke većine, jer ne žele donositi odluke sa DPS-om. Partijom koji ste Vi juče molili da dodje i da vam da kvorum. Sigurno ste imali šta da im ponudite pred sjednicu Vlade četvrtkom. Vjerovatno još nekih par “uhljebljivanja” DPS kadrova, kako bi već sjutra izašli sa pričom o partitokratiji i meritokratiji. Meritokratija se najbolje ogleda na slici koju ste priložili i Bojani Savić, sa čijom ste se karijerom i biografijom poigrali u javnosti, a sada je koristite kao broj za trgovanje funkcijama sa nama, što vam nismo dozvolili. Mi nismo i nećemo opstruirati rad nijednog organa Glavnog grada, ali kao odgovorni ljudi tražimo da se držite date riječi i da se dogovor postignut kod Gradonačelnice ispoštuje”, navodi se ureagovanju.

Dodaju da što se tiče trgovanja funkcijama, kao bivši saborci ga savjetuju da pokaže odgovornost prema gradjanima Podgorice.

“Jer ukoliko nastavite sa ovim djelovanjem jedina funkcija koja će Vas sačekati jeste ona koju ste imali u Bemax-u. Još jednom Vas pozivamo da pokažete zrelost, jer u pitanju je izborna volja građana Podgorice”, zaključuje se u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve