Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Partija crnogorskih Muslimana podržala Đukanovića

''Pozivamo vas da razmislite i da se zamislite ko je dao podršku protivkandidatu Mila Đukanovića. To su upravo one snage koje su svojom ideologijom iz Crne Gore protjerale hiljade naših sunarodnika''

Partija crnogorskih Muslimana podržala je predsjedničkog kandidata DPS-a Mila Đukanovića na izborima.

Saopštenje prenosimo integralno:

“Mi Muslimani koji smo dali sve što smo mogli da dobijemo državu gradjana jednakih vrijednosti za sve, da dobijemo našu Crnu Goru, u nedjelju ćemo biti na velikom iskušenju.

Biramo izmedju puta u evropsku budućnost i puta u tzv. Otvoreni Balkan koji znači omedjeno područje sa ostatkom svijeta.

Zato vas iz sveg srca pozivamo da svoj glas date pravom evropskom vodji gospodinu Milu Djukanoviću. Pozivamo vas da ne nasjedate na lažne priče o Evropi sad , lažne priče koja je nastala ispod šinjela vjerskih institucija, a zamotana u navodno evropske norme.

Pozivamo vas da razmislite i da se zamislite ko je dao podršku protivkandidatu Mila Djukanovića. To su upravo one snage koje su svojom ideologijom iz Crne Gore protjerale hiljade naših sunarodnika.

Pozivamo vas da date glas čovjeku koji je izgradio dobrosusjedske odnose sa komšijama, čovjeku koga su podržale majke Srebrenice, čovjeku kojega podržava napredni svijet, čovjeku koji nas je doveo do članstva u NATO, čovjeku koji nas je doveo na korak do Evropske unije ,da date svoju podršku Milu Djukanoviću.

Nemojte da dozvolite da vas zavara sladunjava priča o velikim zaradama, o jednakosti svih gradjana . Imao je Milatović šansu da pokaže svoju gradjansku orjentaciju, pa u Vladi u kojoj je on sjedao nije bilo niti jednog predstavnika manjinskih naroda Crne Gore. Zar treba da mu vjerujemo da će sada biti drugačije, da nećemo biti gradjani drugog reda.

U nedjelju drugog aprila svi za Mila Djukanovića”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Partije crnogorskih Muslimana Hazbija Skenderović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
31.03.2023-13:45 13:45

a i ko bi drugi… što bi Njegoš reka poturice i izdajnici