Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ovo su današnja kadrovska rješenja Vlade

Nova kadrovska rješenja sa 21. sjednice Vlade Crne Gore

Vlada je današnjoj sjednici donjela rješenje kojim je mr Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju, zvanično imenovan za predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije, dok će njegov zamjenik biti Andrej Milović, ministar pravde, navodi se u saopštenju Vlade i dodaje da savjet broji još 23 člana sa sekretarom.

Osim navedenog kadrovskog rješenja, Vlada je danas imenovala Katarinu Čarapić za članicu Savjeta za prava djeteta, Petra Ivanova Samarova za počasnog konzula Crne Gore u Loveču – Republika Bugarska, dok je Milica Musović imenovana za vršiteljku dužnosti sekretarke Ministarstva ekonomskog razvoja.

Vlada je danas razrješila predsjednika i članove Partnerskog savjeta za regionalni i ujedno imenovala novi Partnerski savjet za regionalni razvoj na čelu sa Nikom Đeljošajem, potpredsjednikom Vlade za ekonomsku politiku razvoj. Takođe donjeto ke rješenje o razrješenju članica Odbora direktora Instituta za javno zdravlje dr Gordane Mijović i dr Danijele Vujošević, a na njihovo mjesto imenovane su dr Marija Raičević i dr Marija Palibrk.

Danas je donijeto i rješenje o razrješenju Upravnog odbora Javne ustanove Službeni list Crne Gore u sastavu: Ivana Vujović, predsjednica i članovi Ivo Šoć, mr Goran Bajić, mr Stefan
Lakušić, Tanja Brkuljan, Mišela Manojlović i Tamara Đurović, ujedno je donijeto rješenje o imenovanju novih članova Upravnog odbora ove Ustanove u sastavu: Nemanja Stamatović, predsjednik i članovi: dr Zdravko Tomić, dr Marija Vešović, Željko Vujotić, Mišela Manojlović, Duško Stojanović i Nataša Novaković.

Takođe su danas razrješeni članovi Nadzornog odbora Javne ustanove Službeni list Crne Gore Jelena Velimirović i Rajko Radonjić i ujedno imenovani novi članovu ovog odbora Gorica Vojinović, koja je imenovana kao predsjednica i članovi Marko Dušević i Milijana Ašanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve