Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Opština Danilovgrad i Ambasada Francuske u Crnoj Gori sarađivaće u oblastima poljoprivrede i turizma

To je dogovoreno na sastanku predsjednika i potpredsjednika Opštine Danilovgrad Aleksandra Grgurovića i Duška Stjepovića sa ambasadorom Francuske u Crnoj Gori Kristijanom Timonijem

Opština Danilovgrad i Ambasada Francuske u Crnoj Gori podići će na viši nivo saradnju u interesu razvoja tog grada, a naročito u oblastima poljoprivrede i turizma.

To je dogovoreno na sastanku predsjednika i potpredsjednika Opštine Danilovgrad Aleksandra Grgurovića i Duška Stjepovića sa ambasadorom Francuske u Crnoj Gori Kristijanom Timonijem, koji je danas boravio u zvaničnoj posjeti toj opštini.

„Zbog samog položaja danilovgradske opštine i njene mikroklime, kao i njenih prirodnih potencijala, domeni razvoja u okviru kojih bi najtješnja saradnja mogla biti ostvarena jesu poljoprivreda i turizam“, zajednička je ocjena svih prisutnih.

Grgurović i Stjepović su ambasadora upoznali sa najnovijim razvojem situacije na lokalnom nivou i sa spremnošću da se “maksimalno založe da se u razumnom roku prevaziđu svi izazovi sa kojima se suočavaju od istorijskih promjena u Danilovgradu i njihovog skorog stupanja na odgovorne lokalne funkcije”.

“Imamo volje, ideje, viziju, projekte – u tom smislu nam je Vaša pružena ruka više nego dobrodošla, i u interesu opštine i građana je svesrdno prihvatamo”, istakli su Grgurović i Stjepović u obraćanju Timonijeu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve