Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić se uplašio FIJASKA: Odgođena svečanost povodom pobjede na izborima 2020.

Kako portal Aktuelno saznaje, stvarni razlog odlaganja proslave je taj što je Krivokapić tek danas shvatio da mu na prijem ne bi došao niko osim članova Vlade i porodice

Vlada Crne Gore odgodila je svečanost koja je trebalo da se održi u Vili “Gorica” 30. avgusta povodom godine od pobjede na parlamentarnim izborima prošle godine, potvrđeno je Televiziji Crne Gore.

Proslava je, kako prenosi portal RTCG, odgođena zbog epidemiološke situacije.

Kako portal Aktuelno saznaje, stvarni razlog odlaganja proslave je taj što je Krivokapić tek danas shvatio da mu na prijem ne bi došao niko osim članova Vlade i porodice. Protiv prijema navodno su bile i Demokrate i URA, ali to još javno nijesu saopštile, već su se “izvukle” na epidemiološku situaciju.

Takođe, niko iz diplomatskog kora nije potvrdio dolazak na takav jedan događaj jer su svjesni da bi to bio totalni nediplomatski potez koji bi štetio njihovim daljim karijerama u službi, jer je neshvatljivo da se ide na godišnjicu povodom izborne pobjede dijela partija. Ni Demokratski front koji u Parlamentu ima dvije trećine poslanika koji “podržavaju” izvršnu vlast ne bi slao svoje predstavnike na događaj koji organizuje Krivokapić.

Prethodnih dana u javnosti je kritikovana intencija da se organizuje proslava u državnoj imovini, odnosno Vili “Gorica”, a nakon objave pozivnice na godišnji prijem “Luča slobode” povodom godišnjice pobjede na parlamentarnim izborima 2020.


Problematizovano je, pored ostalog, da li se proslavom u Vili “Gorici” ulazi u sferu zloupotrebe državnih resursa u političke svrhe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Odgođena svečanost povodom pobjede na izborima 2020. – CG Vijesti
26.08.2021-20:29 20:29

[…] Aktuelno […]

Ha20
27.08.2021-02:21 02:21

Hehehehehehehehehehehehehehehehe !