Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbornica NSD Budva protiv izbora potpredsjednice Opštine: Nijesam prisustvovala bilo kakvom koalicionom sastanku

Izjavljujem da nikada neću podržati kandidaturu člana koji je imao bilo kakvu vezu sa režimom ili je bio član istog. Neću pristati na bilo kakve pritiske niti ucjene već ću na iste uzvratiti čašću i poštenjem, navela je Božović

Predsjednica kluba odbornika “Budva na prvom mjestu – Milo Božović” i odbornica NSD-a Marijana Božović kaže da ona nije danas prisustvovala bilo kakvom koalicijom sastanku na kojem se odlučivalo o izboru potpredsjednika Opštine Budva.

Kako je objavljeno danas koalicija NSD, DNP i PZP i nezavisni odbornik Mladen Kažanegra dogovorili su da Jasna Dokić bude potpredsjednica Opštine Budva.

“Iskoristiću priliku da informišem javnost da nisam konsultovana a, ni prisustvovala danas, navodnom bilo kakvom “koalicijom” sastanku po lokalima i restoranima već sam uvjek bila dostupna u kancelarijama naše partije i spremna na postizanje dogovora isključivo u korist grada i građana. Izjavljujem da nikada neću podržati kandidaturu člana koji je imao bilo kakvu vezu sa režimom ili je bio član istog. Neću pristati na bilo kakve pritiske niti ucjene već ću na iste uzvratiti čašću i poštenjem”, navela je Božović.

Apeluje na specijalnog državnog tužioca Vladimira Novovića, da prekine kako ona navodi, “politički linč i pravično postupi u slučaju predsjednika Opštine Budva Mila Božovića”.

“Da ga pusti da se brani sa slobode i gradu makne bezpoštene lance i zakulisne radnje na uštrb pojedinaca i kojekakvih političkih imaginacija. Ne postoji spremna optužnica i nakon toliko mjeseci govori da je Budva nečiji “politički kolač” ali opet vam napominjem Budva je naš grad i samo su građani ti koji se pitaju. Sva politička tjeranja, od izbora potpredsjenka do predaje vlasti ćete gledati, ali daleko od Budve”, zaključila je Božović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve