Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor podržao prijedlog da Šćepanović bude ambasador Crne Gore u Rusiji

U tom smislu Nikolić je naglasio da je Vlada upravo imenovanjem jednog od svojih najiskusnijih kadrova iskazala opredjeljenje za ostvarivanjem kvalitetnijih odnosa dvije države

Na današnjoj sjednici, članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike razmotrili su i većinom glasova podržali prijedlog da Milorad Šćepanović bude izvanredni i opunomoćeni ambasador Crne Gore u Ruskoj Federaciji, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Moskvi.

foto Arhiva

Predsjednik Odbora Andrija Nikolić istakao je da evropska i evroatlanska orijentacija Crne Gore, ne treba da budu prepreke za unapređenje odnosa sa Ruskom Federacijom, te da je zbog toga važno da postoji obostrana spremnost da se zajedničkim i postupnim radom prevaziđe aktuelno stanje.

U tom smislu Nikolić je naglasio da je Vlada upravo imenovanjem jednog od svojih najiskusnijih kadrova iskazala opredjeljenje za ostvarivanjem kvalitetnijih odnosa dvije države.

O pozitivnom mišljenju o Miloradu Šćepanoviću, Odbor će u najkraćem roku informisati predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve