Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Novović poručio Demokratama: Neistiina je da DPS predlaže politizaciju DRI

Kako kaže, saglasni su sa predlogom CDT-a o potpunoj depolitizaciji DIK-a i u potpunosti ga podržavamo što je kroz uvid u materijale sa sjednica Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva lako vidjeti i potvrditi

Radule Novović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore poručio je Demokratama da je apsolutna neistina Demokratska partija socijalista predlaže kao rješenje bilo kakvu vrstu politizacije Državne izborne komisije.

Novović

Kako kaže, saglasni su sa predlogom CDT-a o potpunoj depolitizaciji DIK-a i u potpunosti ga podržavamo što je kroz uvid u materijale sa sjednica Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva lako vidjeti i potvrditi.

“Upravo zato nas i čudi ovakva obmana od strane Demokratske Crne Gore. Da apsurd bude još i veći upravo su oni ti koji se zalažu za participaciju  političkih partija u rad DIK-a.

Sve ovakve zlonamjerne zamjene teza tumačim kao strah od dogovora o izbornom zakonodavstvu koje bi značilo trajno gubljenje alibija za izborne poraze. Ipak, pozivam kolege da se vrate ozbiljnom poslu a jeftina politička prepucavanja, ako su im već manir, da odlože za predizbornu kampanju”, zaključio je Novović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve