Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Nova Vlada i tehnička greška: Decembar u pogrešnim datumima

Brojne kontroverze prate odluke koje donosi nova Vlada

d kada je krenula sa radom, a i prije samog izbora, Vlada Zdravka Krivokapića svoje nelogičnosti pravda tehničkom greškom. Krenulo je od mandatara koji je u ekspozeu napisao da Crna Gora mora da se zaduži pola miliona misleći na pola milijarde, pa do posljednjih dešavanja gdje obavještavaju da su na Vladi raspravljali o dokumentima prije nego što su ih i dobili.

Na još jednu nelogičnost ukazuje i poslanik Demokratske partije socijalista Petar Ivanović.

“Vlada je obavijestila Skupštinu “da je na sjednici održanoj 7.12. donijela zaključke na osnovu “Informacije o polaznim osnovama za realizaciju emisije obveznica””. Na zvaničnom sajtu Vlade sjednica održana 7.12. imala je tri tačke. U okviru koje je razmotrena ova informacija?”, pita Ivanović.

Brojne kontroverze prate odluke koje donosi nova Vlada. Tako je premijer Krivokapić javno kazao da su zaduživanje kroz emisiju obveznica obavili u tajnosti “jer su se plašili opstrukcije”. Ovih dana se u dokumentima pojavljuju informacije koje su suprotne onome što je premijer ranije najavkjivao, počev od izgradnje mini hidroelektrana pa sve do toga da li je ekonomsko državljanstvo benefit ili ga treba ukinuti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve