Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Selakovićeva izjava ima za cilj narušavanje ugleda Crne Gore

Na ovaj način, kako kaže, Selaković nastavlja uočljivo kreiranje narativa o Crnoj Gori kao mafijaškoj državi koja izvozi kriminalne klanove i obračune u susjedne zemlje – u ovom slučaju u Srbiju

Izjava ministra spoljnih poslova Srbije Nikole Selakovića da predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije bezbjedno u Crnoj Gori zbog kriminalnih klanova, te da je njegovo pojavljivanje hrabar potez, predstavlja neprimjerenu izjavu ovog visokog državnog zvaničnika susjedne zemlje, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Miloš Nikolić

Na ovaj način, kako kaže, Selaković nastavlja uočljivo kreiranje narativa o Crnoj Gori kao mafijaškoj državi koja izvozi kriminalne klanove i obračune u susjedne zemlje – u ovom slučaju u Srbiju.

“Podsjećanja radi, ovu tezu prvi je lansirao sam Aleksandar Vučić najavljujući obračun sa navodnim crnogorskim kriminalnim klanovima u Beogradu a potom su dalje razrađivali prorežimski tabloidi”, naveo je Nikolić.

Kao zaključuje, zbog svega navedenog, “jasno je da izjava srpskog ministra spoljnih poslova nije slučajna već itekako tendenciozna, smišljena i sračunata s ciljem ugrožavanja ugleda Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve