Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Borovinić Bojović: Saradnja Podgorice i Beograda, kao i Crne Gore i Srbije biće najbliža moguća

Predsjednica Skupštine Glavnog grada srela se sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović srela se danas u Beogradu sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Nikolom Selakovićem.

“Sagovornici su se složili da bliskost dvije države obavezuje na uspostavljanje intenzivne i sadržajne saradnje na svim nivoima i između svih institucija, naročito onih koje u svom djelokrugu rada imaju rješavanje socijalnih pitanja koji se tiču individualnih prava i interesa građana”, saopšteno je iz PG biroa.

Ministar je čestitao predsjednici Skupštine na preuzimanju dužnosti i poručio da u okviru svojih nadležnosti stoji na raspolaganju za svu potrebnu podršku novom gradskom rukovodstvu Podgorice koje počinje svoj mandat.

Borovinić Bojović zahvalila je na srdačnoj dobrodošlici i izrazila uvjerenje da će buduća saradnja Podgorice i Beograda, kao i Crne Gore i Srbije biti najbliža moguća jer je to očekivanje građana obje države.

Sagovornici su se složili da će i saobraćajno povezivanje dvije države autoputevima i željeznicom, na čemu se radi, dodatno doprinijeti intenziviranju saradnja dvije države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve