Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Negiranjem crnogorske nacije u Beogradu, Krivokapić bestidno osramotio Crnu Goru

''Ako je ovo samo još jedan ponizni, pokorni čin dodvoravanja beogradskim mentorima, zaista je previše pa čak i kad je Krivokapić u pitanju''

Negiranjem crnogorske nacije, tokom zvanične posjete Beogradu, premijer Krivokapić još jednom bestidno osramotio Crnu Goru i sve njene građane, napisao je u saopštenju portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Kako je kazao, po ugledu na istog onog koji ga je na funkciju premijera „ustoličio“ u manastiru, Krivokapić je samo potvrdio što stvarno misli o državi čiji je premijer.

”Ako je ovo samo još jedan ponizni, pokorni čin dodvoravanja beogradskim mentorima, zaista je previše pa čak i kad je Krivokapić u pitanju. Njegovi mentori su upravo juče na dočeku pokazali koliko ga cijene, a koliko on ne cijeni svoju državu danas je rekao više od svih dosadašnjih blamaža i poniženja koje joj je priredio od početka svog mandata” dodao je.

”Krivokapić ne samo da je nedostojan funkcije premijera, nego je on i sramota svih nas koji ga moramo prihvatiti za svog sugrađanina”, zaključio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
03.11.2021-15:34 15:34

Zaludo vam je bla..bla..Treba da ustane citava drzava CG..na noge..da odbranimo svoju cast i postenje..Srbijanci nam se smiju..sve je mirno..a on /oni obavlja posao..po zelji Srbije..