Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Najoštrije osuđujemo prijetnje upućene Veselinu Veljoviću

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje jezive i bezumne prijetnje koje su putem društvene mreže upućene savjetniku predsjednika Crne Gore, Veselinu Veljoviću, saopštio je portparol te stranke Miloš Nikolić

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje jezive i bezumne prijetnje koje su putem društvene mreže upućene savjetniku predsjednika Crne Gore, Veselinu Veljoviću, saopštio je portparol te stranke Miloš Nikolić.

“Krajnje je besprizorno da se u društvu i državi koja baštini evropske, građanske i multietničke vrijednosti, bilo ko osjeća ugroženim samo zbog svog drugačijeg mišljenja”, navodi u saopštenju.

Svakako da je primitivno, dodaje, ponašanje autora ovakvih gnusnih prijetnji proisteklo iz nakaradne atmosfere kreirane u političkom ambijentu kojem se svjedoči od 30. avgusta prošle godine.

“Pozivamo nadležne državne organe da što hitnije reaguju i počinioca privedu pravdi, te na taj način pokažu da u građanskoj Crnoj Gori nema mjesta govoru mržnje”, zaključuje Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BORIS
20.08.2021-06:35 06:35

OVAJ SVAKO MALO ISKACE IZ GUZICE MILOVE