Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Mandić sa pozicije predsjednika Skupštine ruši građansku Crnu Goru, oni koji su ga tu postavili – ćute

Prema njegovim riječima danas je i onima koji su sumnjali, jasno da je izborom Andrije Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, počela nova faza specijalnog rata protiv Crne Gore, u kojoj našu državu treba posvađati sa odabranim susjedima, izolovati je iz procesa EU integracija i isisati joj svaku kap građanske krvi

Pošto je zbog krsne slave bio spriječen da prisustvuje nacionalističkom derneku kod Milorada Dodika, predsjednik Skupštine Andrija Mandić našao je način da se iskupi ideolozima velikosrpskog nacionalizma, organizujući za mitropolita Joanikija prijem u Skupštini Crne Gore, sa trobojkama i ikonografijom nalik onoj u Banja Luci, saopštio je šef poslaničkog kluba DPS-a Andrija Nikolić.

“Mandić, kojeg je parlamentarna većina postavila na poziciju predsjednika Skupštine, da bi valjda Crna Gora preko Moskve i Beograda brže stigla do Brisela, svoju funkciju od prvog dana koristi kao platformu za isivanje državnog suvereniteta Crne Gore. I dok nam državljanin Srbije na čelu crnogorskog Parlamenta u društvu popova javno govori o planovima za budućnost Crne Gore, naša vlada ćuti. Prave se “mrtvi”, jer joj isti Andrija Mandić uz podršku Joanikija “prijeti rekonstrukcijom” prije roka. Spajićeva Vlada glasno ćuti i na četničke orgije u njegovim Pljevljima, u režiji tamošnjeg predsjednika opštine Daria Vraneša, a ne glaska se ni povodom zaoštravanja odnosa sa susjedima koje režira njen ministar odbrane”, rekao je on.

Prema njegovim riječima danas je i onima koji su sumnjali, jasno da je izborom Andrije Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, počela nova faza specijalnog rata protiv Crne Gore, u kojoj našu državu treba posvađati sa odabranim susjedima, izolovati je iz procesa EU integracija i isisati joj svaku kap građanske krvi.

“Danas prisustvujemo promociji politika koje su čekale svoju šansu 30 godina, i vidimo da su tu šansu čekale samo da bi nas ponovo gurnule u scenario 90-ih, đe popovi vode politiku i đe je sukob, a ne dijalog, način rješavanja sporova. Na građanima Crne Gore je da odluče do kad će trpjeti ovaj zulum. Što se Demokratske partije socijalista tiče, mi smo u stanju pune pripravnosti i daćemo presudan doprinos da i ova parlamentarna većina završi kao Krivokapićeva i Abazovićeva”, zaključio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve