Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Država u haosu, samo novim izborima i uspostavljanjem ozbiljne vlasti ova galopirajuća anarhija može da se prekine

Vladajuća većina blokirala je državne institucije. Sjednica Skupštine je prekinuta, bez najave kada će biti nastavljena, kazao je Andrija Nikolić, šef Kluba poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore

Vladajuća većina blokirala je državne institucije. Sjednica Skupštine je prekinuta, bez najave kada će biti nastavljena, kazao je Andrija Nikolić, šef Kluba poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Vlada i ministri krše zakone i Ustav. Država je u haosu i samo novim izborima i uspostavljanjem ozbiljne vlasti, ova galopirajuća anarhija može da se prekine”, naveo je Nikolić na društvenoj mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.03.2024-09:05 09:05

Imate pravo gospodine Nikolicu….nije ovo od juce..Oni su startovali….kradjom Crnogorske imovine….Desant..na crnogorski-Cetinjski manastir…masakar stanovnistva,,,,(po mom misljenju narucena ubistva..inace onaj ubica ne bi sacuvao svoju porodicu..i odvezao za HN…sve je to sumnjivo..Vucic..sa Dodikom se strahovito umijesala u suverinitet drzave CG..Sama poruka Antica..da ce RS..napraviti od Niksica je jako alarmno..Sudstvo..na isti nacin radi nezakonito..ni oni ne postuju zakone niti Ustav CG…..Alarmno…broje se poslednji minuti..

Piki 81
14.03.2024-09:10 09:10

hahaha, pa vas više neće pronaći ni Gajgerovim brojačem ako budu novih izbora. Toliko ste nakrali da ste postali sprdnja a ne stranka.