Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Nikolić: Još jedan sraman i populistički napad Abazovića na slobodu medija

Ako Abazović ne saopšti o kome portalu je riječ, onda je ovo još jedan njegov sraman i populistički napad na slobodu medija

Nakon što je u Skupštini Crne Gore potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao da je jedan portal blizak kriminalnom klanu, portparol DPS-a Miloš Nikolić pozvao ga je da saopšti o kom portalu je riječ i podnese krivičnu prijavu.

A ako to ne uradi, Nikolić smatra da je onda ovo još jedan Abazovićev sraman i populistički napad na slobodu medija.

“Nakon navoda iznesenih u Skupštini, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović da jasno kaže koji je to portal blizak kriminalnom klanu, i da kao najodgovornija osoba, koordinator za sektor bezbjednosti, protiv istog podnese prijavu. Ukoliko to ne uradi, ovo je samo još jedan njegov sraman, diletantski i populistički napad na slobodu medija”, napisao je Nikolić na Tviteru.

Podsjetimo, potpredsjednik Vlade u Skupštini Crne Gore odgovara na pitanja poslanika. Prilikom odgovora na pitanje Andrije Nikolića iz DPS-a, Abazović je rekao “da su portali koji su bliski poltičkoj opciji Nikolića, zastiđe, stepen primitivizma koji trajno razara društvo i ostaviće velike posljedice”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
26.03.2021-13:15 13:15

A ko više ozbiljno shvata punoglavca koji je rekao da je svaki drugi građanin Crne Gore kriminalac!

Safet
26.03.2021-13:29 13:29

Izjava pritisnuti ka tuzilastvo koja je to kriminalna grupa !! Djilkosu kriminalnom Abazovicu stati na put da mora da izda svoje kriminalce sa kojima saradjuje !!

Mil
26.03.2021-19:05 19:05

Glavonja je mislio na portal Vijesti, Glavonja ce sam sebe da sutura u pokusaju da se izvadi iz govana u koja svakodnevno tone “pomalo”. Ali zar to nije zasluzio? Nervoza je velika vidljiva. Da li sad ne spava s ono po Crne Gore? Nadam se da ne spava, sto mu od srca zelim.

Sara
26.03.2021-20:17 20:17

Abazovic je prizeman..on za mene licno nema karakter..Njega boli istina..zato uzvraca..brutalnim napadima..
Neka on uzvraca..a vi pisite dalje..sa strascu..i ponosom…Istinu i samo istinu..

nenad mne
27.03.2021-10:51 10:51

Dritan govori o zastiđu – zna li on što je to? Da zna, batalio bi rabotu kojom se bavi!