Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Nenezić: Ženski odbornički klub Skupštine opštine Bar delegira temu naredne sjednice Otvorenog parlamenta

Želja nam je da damo priliku našim damama iz lokalnog parlamenta, da  delegiraju temu samostalno i da time osnažimo značaj i buduću ulogu Ženskog odborničkog kluba u Skupštini opštine Bar.

Nakon što smo imali priliku da prvi put u istoriji grada Bara oformimo Ženski odbornički klub u Skupštini opštine Bar, predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić je pozvao odbornice da u skladu s dogovorom odrede temu sjednice slijedećeg Otvorenog parlamenta, koja bi se održala u tekućem mjesecu.

“Želja nam je da damo priliku našim damama iz lokalnog parlamenta, da  delegiraju temu samostalno i da time osnažimo značaj i buduću ulogu Ženskog odborničkog kluba u Skupštini opštine Bar. Nastojim da ih ohrabrimo da u skladu sa idejom osnivanja Ženskog odborničkog kluba i odredjenim ciljevima budu proaktivne i djeluju hrabro i odlučujuće. Mišljenja sam da bi naša društvena i politička zajednica daleko bolje funkcionisala ukoliko bi smo osnažili ulogu žena na svim nivoima. Žene uvijek imaju ideje koje su vrijedne pažnje i koje nerijetko predstavljaju pravi put kojim  jedno društvo treba da se kreće”, naveo je Nenezić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve