Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Nenezić poručio Abazoviću: Vratite 600 hiljada eura izdvojenih za put kroz Mrkojeviće koji niste ni započeli, pa pričajte o aerodromima

Poslanik Socijaldemokrata i predsjednik SO Bar Branislav Bane Nenezić komentarisao je današnju izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića na sjednici Vlade, prilikom koje je saopštio da je prostornim planom predviđeno da Crna Gora ima sedam aerodroma, od čega jedan u Baru

Poslanik Socijaldemokrata i predsjednik SO Bar Branislav Bane Nenezić komentarisao je današnju izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića na sjednici Vlade, prilikom koje je saopštio da je prostornim planom predviđeno da Crna Gora ima sedam aerodroma, od čega jedan u Baru, koji će imati turističku ulogu, za slijetanje malih aviona, drugih vrsta letilica, aviona za gašenje požara.

“Gospodine Abazoviću prvo da vratite 600000 eura izdvojenih iz budžeta opštine Bar za put kroz Mrkojeviće koji niste ni započeli, iako ste ga u kampanji za lokalne izbore najavili kao prioritet, pa da gradimo aerodrom! Ili planirate da putnici budu padobranci. MOŽE Crna Gora”, poručio je Nenezić na društvenoj mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Plamenac
22.10.2023-21:26 21:26

e bas ce ti Bazdovic vratiti pare… Hehehehe Dritanga bi i ruku dao al 600 000 Evrica ni u snu..Pare su vec na sigurnom u nekoj banci preko grane ili ulozene u neku nekretninu na ime nove izdajnicke vlasti..

Krsto
22.10.2023-21:28 21:28

Dritan kaze da je on posten covjek…Eto cim Joksim plati Cetalja Radoslavu i on ce vratiti 600 000 EVRa koje je hapio