Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

NENADOKNADIV GUBITAK ZA SRBSTVO Danilović: Ujedinjena neće biti dio većine od 44 mandata, pozivamo Spajića da pregovore vrati na početak

On je pozvao lidera Pokreta Evropa sad, Milojka Spajića da pregovore o formiranju većine i vlade ''vrati na početak''

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je da ta partija ne podržava i neće biti dio parlamentarne većine od 44 mandata.

On je pozvao lidera Pokreta Evropa sad, Milojka Spajića da pregovore o formiranju većine i vlade “vrati na početak”.

“Dakle, Ujedinjena Crna Gora je podržala Spajića za mandatara, ali i jasno i javno tražila ubjedljivu većinu za buduću vladu. Među prvima smo rekli da je 49 mandata podrške mjera sigurnog uspjeha i za mandatara i za Vladu, ali i za parlament. Bili smo spremni da učestvujemo u kreiranju i skromnije većine pod uslovom da neko, iz političkog hira i trgovine, javno odbije učešće u Vladi”, rekao je Danilović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
27.08.2023-14:25 14:25

Šef partije koji je davno podnio ostavku ali pošto nije ima kome je podnijet i dalje je ćef partije bez kongresa i bez članstva osim petšest uhljeba. Očistiti dubinu države od ovije stručnjaka zlih pogleda i nauma ali lijepih riječi.

RIR
27.08.2023-14:36 14:36

… sad nastupa ona BITKA za ZBCG ; krece SS /prvo sa advokatom/ ,krecu strankice , “srpske kuce “ pa ce Srbija- da osmisli bitke za ZBCG , ka bitka za NK,BD ,HN i tako dalje …bice užas od laži ,podmetačina ,ucjena i prijetnji …tako da ce to biti baš ono “SRPSKI”/srpski nije ćutati …/
AV,AV reče kad mu Jakob dođe “…ni senku vašu gaziti necemo …” evo da vidimo !

Kotor
27.08.2023-17:01 17:01

Sve ću podnijeti pa i to da ovo ne bude u vladi i parlamentu. Ipak nezamislivo mi je da što neko reče onaj kosovski božur, uteklica i operisani koji bi uz tv gledao kad se vojska na Kosovo vrati, da taj doktor, ugrožena septička jama ne bude u parlamentu. Bilo je divota slušati tog humanistu kako onako iz duše mrzi sve oko sebe uključujući i one Srbe koji nisu koritaši poput njega. Kako ćemo mi jadni bez tog glasa.

Muharem
27.08.2023-17:15 17:15

Oce sa ovim da kaze za manjinske narode i Crnogorce-Nije prijatelj onaj koji te prati do jame, nego onaj koji te ne vodi do nje. .Veliki nacionalista i sovinista oce CG bez Crnogoraca !

Dusko
27.08.2023-18:33 18:33

Esad pocinje Bitka za Cetnika. Mandica da ga udome u Vladu!!