Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

MVP-u vraćena diplomatska legitimacija Božovića

Krivokapić je u parlamentu rekao da se ne može slaviti ukidanje države, a u toj državi biti ambasador

Ministarstvu vanjskih poslova (MVP) vraćene su diplomatske legitimacije Vladimira Božovića i članova njegove porodice.

U pisanom odgovoru na poslaničko pitanje poslanice Demokratskog fronta (DF) Jelene Božović kada će Vlada Crne Gore povući odluku o protjerivanju Božovića, ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić naveo je da to predstavlja i jasan stav Srbije – da je i za zvanični Beograd Božović okončao funkciju diplomatskog predstavnika Srbije u Crnoj Gori.

Božović je kazala da je u pisanom odgovoru dobila informaciju da su 6. juna ove godine MVP-u vraćene diplomatske legitimacije Božovića i članova njegove porodice, što je Krivokapić potvrdio.

Krivokapić je u parlamentu rekao da se ne može slaviti ukidanje države, a u toj državi biti ambasador.

“Neka srpski ambasador u Beču kaže da je anšlus Austrije opravdana stvar. Da vidimo, kad to nije problem, koliko će ostati za ambasadora”, kazao je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
28.06.2022-08:55 08:55

Dok je bio mlad i Crnogorac bio je ugledan, zgodan i ženama poželjan momak, a od kad se posrbi posta papučar, izmećar i potrčko… Džaba mu titule i funkcije kad je uvijek pognute glave i pogleda somljena čovjeka, nešto poput Matije Bećkovića, spreman uvijek pljunuti po svojoj domovini i svom narodu kad goć mu se naredi. Šteta, a baš je obećava dok bijaše Crnogorac.