Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

MVP: Evakuacioni let iz Izraela se očekuje do sjutra, pribavljene sve potrebne dozvole

Istakli su da Krizni tim MVP-a prati situaciju i u stalnoj je komunikaciji sa Konzulatom u Tel Avivu na čelu sa počasnim konzulom, koji pruža podršku na terenu

Ministarstvo vanjskih poslova, u vezi sa planiranom evakuacijom naših državljana iz Izraela, saopštilo je večeras da su obezbijeđene sve potrebne dozvole za evakuacioni let.

“Prema trenutnom planu, let će biti realizovan do sjutra, shodno aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji i vremenu potrebnom da svi prijavljeni za evakuacioni povratak bezbjedno stignu na aerodrom u Tel Avivu, imajući u vidu da se nalaze u različitim krajevima zemlje. Do sada se javilo 60 državljana, od čega je 48 izrazilo želju da se vrati u Crnu Goru”, ističu iz MVP.

Istakli su da Krizni tim MVP-a prati situaciju i u stalnoj je komunikaciji sa Konzulatom u Tel Avivu na čelu sa počasnim konzulom, koji pruža podršku na terenu.

“Preduzimaju se sve mjere i radnje kako bi se naši državljani bezbjedno vratili u svoju zemlju”, poručuju u saopštenju.

Ukazuju da se za sve informacije mogu obratiti na dežurni broj Ministarstva vanjskih poslova +382 67 17 17 77, kao i putem mejla [email protected], te na broj Konzulata na čelu sa
počasnim konzulom u Tel Avivu + 972-9-8987781.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve