Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: SDP podnio prigovor, još uvijek bez proglašenja konačnih rezultata izbora

SDP je u međuvremenu podnio prigovor na izborni proces u Kolašinu

Po svemu sudeći, sjutra neće biti proglašeni konačni rezultati parlamentarnih izbora. Kako je Radiju Crne Gore kazao predsjednik DIK-a Nikola Mugoša, SDP je u međuvremenu podnio prigovor na izborni proces u Kolašinu.

U obrazloženju prigovora se navodi da je Opštinska komisija Kolašin donijela rješenje o raspuštanju biračkog odbora na biračkom mjestu broj 1 – JU SMŠ “Braća Selić” i ponavljanju izbora na tom biralištu.

Kako se pojašnjava, ta odluka nije osporena, odnosno ostala je na pravnoj snazi, ali OIK Kolašin nije postupila po njoj.

Takođe prigovor je podnio i građanin Žarko Dragićević, koji je tražio da se utvrdi validnost navoda Vladimira Leposavića o neregularnostima.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.07.2023-13:25 13:25

BUJO SILNI I BRAT ABAZ, u ime svoje koristi, produžavaju i uvećavaju agoniju CRNOGRKIH GRAĐANA! CRNOGOCI I CRNOGORKE, CETINJANI I CETINJANKE, GRAĐANI CRNE GORE, zašto svojim takozvanim biračkim pravom, omogućavate ovim proračunatim političarima, da upravljaju Vašim sudbinama i da uništavaju Vaše i Vaših najbližih živote?

COL
11.07.2023-14:10 14:10

Ponavljanju izbora na pojedinim mjestima najviše smeta PESu kako bi pomoću doontove formule mogli da prigrabe glasove SDPa i na osnovu toga jedno poslaničko mjesto i tako izbjegnu bruku da moraju angažovati URAu ili ZBCG u novu vladu, a možda čak i sami SDP. PES je sebi pucao u zdravu nogu odričući se potpuno obnovljene i demokratizovane DPS i tako omogućili političkim mešetarima i reketašima da ih uslovljavaju. Mržnja je ośećanje koje skučava vidike isto kao i bespogovorno slugenjanje Crkvi Srbije. Spaiću još si na vrijeme da povedeš Crnu Goru ka Evropi pa crkli pukli njeni mrzitelji. Stisni petlju Spaiću… Pročitaj više »