Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Crna Gora prva u Evropi po stopi smrtnosti, opomena onima koji se hvale ekonomskim rezultatima

Mugoša poručuje da podržava svaki napredak, ali da neke matrice djelovanja ''postaju prilično iritantne''

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša saopštio je da je Crna Gora do sada bila prva u Evropi po stopi inficiranih, u poslednjih 14 dana, a sada je i po stopi smrtnosti.

“Mislim da je ovo još jedna profesionalna, da ne kažem moralna, opomena onima koji se hvale ekonomskim rezultatima praveći “neukusna” poređenja; onima koji papagajski kritikuju one prethodne iako su već godinu dana na vlasti; onima kojima se ozbiljna politika svela na marketinško poigravanje sa brojkama i plasiranje pararelne stvarnosti…”, naveo je poslanik SD-a na Tviteru.

Mugoša poručuje da podržava svaki napredak, ali da neke matrice djelovanja “postaju prilično iritantne”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ej druze
29.09.2021-20:24 20:24

Miomir Mugosa je jaci politicar od tebe.Za tebe neznamo a za Mugija kazu da nije koruptivan zato je steta sto nije vise aktivan a i pricase i da tesko zivi od kad nije u vrhu DPS. Narod zali za njim i staro i mlado i radnici i seljaci i siromasni i bogati i crnogorci i srbi i bosnjaci i albanci i hrvati i romi. E VIVA MUGI koga i deca pozdravljaju sa EVIVA MUGICA

borko
30.09.2021-09:47 09:47

Jedan od osvjženih stručnjaka za covid i to onaj sa prefiksom dr izjavi: ,,Dobro je što pretežno umiru stari građani”, ne svatajući da ,,Stari nijesu Stvari”….