Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Blokadom rada parlamenta onemogućava se sprečavanje rasta cijena goriva

Mugoša se pita da li je prioritet rast cijena goriva, životnih namirnica i brojnih drugih roba i usluga, ili svakodnevna stranačka prepucavanja

Potpredsjednik i poslanik SD-a Boris Mugoša saopštio je da se blokadom rada Paramenta onemogućava sprečavanje drastičnog rasta cijena goriva.

“U poslednjih godinu i tri mjeseca cijene svih vrsta goriva porasle su 46-47 centi po litru (preko 40%). BMB98 – sa 1.15 na 1,62€, BMB95 – sa 1.11 na 1,58€, Dizel – sa 0.99 na 1.45€”, napisao je Mugoša.

Mugoša se pita da li je prioritet rast cijena goriva, životnih namirnica i brojnih drugih roba i usluga, ili svakodnevna stranačka prepucavanja.

Istakao da se radi o životnim pitanjima bitnim za građane.

“Ovo su životna pitanja, koja su vjerujem većini građana mnogo važnija od tumačenja izborne volje kako kome političaru padne na pamet”, nave je Mugoša.

Poslanici SD-a u skupštinsku proceduru predali dopunu Zakona o akcizama, kojom se predlaže da Vlada može umanjiti iznos akcize na bezolovni i dizel do 25 odsto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
28.02.2022-18:25 18:25

Jasno je to nama Mugosa! Ali razjasni ti nama strucnjace i poslanice, kako je to Skupstina blokirana pored vas toliko placenih i preplacenih poslanika voljom jednog neznavenog politickog DF parazita i neprijatelja Crne Gore, Strahinje Bulajica? Objasni ti nama kako cete odblokirat Skupstinu CG, kako cete neutralistat Strahinjin terorizam i oslobodit Drzavu Crnu Goru da funkcionise. Ondak ce ni bit jasno kako ces smanjivat cijene itd, itd, itd od onoga sto nista nijeste uradili.