Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

MOŽE LI MASNI DA IZNENADI: Nakon prijema kod Dodika, Dajko će pokušati da pomrsi račune favoritima!  

Nakon 9. januara i proslave neustavnog dana Republike Srpske, gdje se Dajko slikao sa, ni manje ni više, nego Miloradom Dodikom i dvije čašice domaće šljive, pokrenuta je lavina spekulacija da bi ''masni'' mogao da pomrsi račune glavnim favoritima za titulu prvi profesionlni Srbin u Crnoj Gori - Mandiću, Kneževiću i Aleksi Bečiću

Taman kad smo pomislili da borba za prvog profesionalnog Srbina Crne Gore u 2024. godini ne može biti neizvjesnija i zanimljivija, nakon što je mladi velikosrBski as iz Mojanovića, Milan Knežević, iskoristio kiks neprikosnovenog Andrije Raja Mandića, stvari su se opasno zakomplikovale.

U trku za prvu profesionalnu velikosrpsku uzdanicu u Crnoj Gori, na iznenađenje svekolikog srBskog življa u Crnoj Gori, Srbiji i dijaspori, uključio se neizmjerno talentovani salonski Srbin Vladislav Dajković, poznatiji kao ,,masni”, zbog poltronskog karaktera i frizure natopljene briljantinom na bazi svinjske masti.

Popularni Dajko, već godinama važi za velikog talenta salonskog profesionalnog velikosrBstva, ali njegov potencijal do sad nije uspio da se u potpunosti realizuje. Njegovi najveći dometi ostali su gostovanja na takozvanim ’’treš’’ televizijama i propagandnim kanalima gdje je u maniru osvjedočenog izdajnika opanjkavao Crnu Goru, veličao četništvo i srBski nacionalizam.

Dajko i Marko: Milačić ostao u Djakovoj sjenci, makar ima Isidoru

Međutim, nakon 9. januara i proslave neustavnog dana Republike Srpske, gdje se Dajko slikao sa, ni manje ni više, nego Miloradom Dodikom i dvije čašice domaće šljive, pokrenuta je lavina spekulacija da bi ”masni” mogao da pomrsi račune glavnim favoritima za titulu prvi profesionlni Srbin u Crnoj Gori – Mandiću, Kneževiću i Aleksi Bečiću.

Veliki plus Dajkoviću je njegova političko-ideološka ameboidnost, jer je ’’masni’’ nekad bio Crnogorac i ljevičar, a onda su on i njegov politički blizanac Marko Milačić poslije zakulisne igre, 2018. godine osnovali Pravu Crnu Goru, novcem kojem se ne zna porijeklo i počeli da srbuju.

Dajko tada postaje osoba kojoj je srBstvo profesija, a sa srbovanjem je nastavio i u okviru kombi partije Slobodna Crna Gora. Nakon događaja u Banjaluci ima šansu da se nađe visoko na ljestvici profesionalnog srBstva u Crnoj Gori.

Na proslavi neustavnog dana RS, bio je i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, ali on nema lijepu sliku sa Dodikom za razliku od Dajkovića i Milana Kneževića, pa se još uvijek ne uzima previše ozbiljno kada su u pitanju favoriti za velikosrpski tron. Ipak, ukoliko internetom počnu da kruže Milačine slike sa Dodikom i on može da bude lansiran u stratosferu profesionalnog srBstva.

Podsjetimo, početkom sedmice Portal Aktuelno je pisao da borba za prvog profesionalnog Srbina Crne Gore u 2024. godini postaje sve zanimljivija, a za to se pobrinuo mladi velikosrBski as iz Mojanovića, Milan Knežević.

Rajo, Pipun i Ljaljo: Spavate li mirno ili sanjate ”masne” snove?

Lider DNP- a Knežević i predsjednik opštine Zeta Mihailo Asanović prisustvovali su svečanom prijemu povodom 9. januara – neustavnog Dana Republike Srpske koji je upriličio predsjednik tog entiteta Milorad Dodik.

S obzirom da gromada salonskog neočetništva, koja se nedavno vratila u borbu za prvog profesionalnog Srbina u Crnoj Gori, Andrija Mandić nije dolazio u Banjaluku, može se reći da je Knežević iskoristio zicer koji će mu donijeti veliku prednost u daljoj borbi za velikosrBski tron.

Mandiću neće pomoći ni to što je poslao telegram čestitke Dodiku, ali ni to što je delegacija njegove Nove srpske demokratije (NSD) prisustvovala ceremoniji obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske u Banjaluci.

Detaljnije o borbi za velikosrBski tron čitajte na OVOM LINKU.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
LoMi
11.01.2024-10:31 10:31

Najviše volem ove heroje koji ne smiju da se potpišu nego prduckaju za sve pare…… Što se ne potpisa kao nemasni npr. a?

Zeco
11.01.2024-14:02 14:02
Reply to  LoMi

Ne prduljecaj zecanine,vidimo kako si se ti potpisa lubenicaru..

Evidence
11.01.2024-13:37 13:37

Ovaj marginalac je sve učinio da se dodvori veljesBskim četnicim, jedino još da postane član Kačavendinog harema, za što ima respektabilne predispozicije.

Tara
11.01.2024-19:54 19:54

Odvratni-primitivci-cetnici–

Marko
11.01.2024-22:45 22:45

Srpski poluSvet.
Ima odnose sex sa stanivukovićem a trči za dodigom.