Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Moskva ignorisala Abazovića

Na spisku država sa kojima je Rusija obnovila direktne letove nema Crne Gore, iako je potpredsjednik crnogorske Vlade Dritan Abazović početkom nedelje uputio pismo Tatjani Golikovoj sa molbom da na sjednici Kriznog štaba bude donijeta odluka o obnavljanju avio saobraćaja sa Crnom Gorom

Rusija će od 22. juna obnoviti letove sa Turskom, koji su bili ukinuti prije par mjeseci. Osim toga, od 28 juna će ponovo uspostaviti direktne letove sa još osam zemalja.

Među njima su SAD, Bugarska, Italija, Kipar, Belgija, Jordan, Irska, kao i Sjeverna Makedonija.

O tome je saopštila potpredsjednica ruske Vlade Tatjana Golikova, koja je na čelu ruskog Kriznog štaba za borbu protiv pandemije korona virusa.

Na tom spisku nema Crne Gore, iako je potpredsjednik crnogorske Vlade Dritan Abazović početkom nedelje uputio pismo Tatjani Golikovoj sa molbom da na sjednici Kriznog štaba bude donijeta odluka o obnavljanju avio saobraćaja sa Crnom Gorom. Očigledno da je Moskva ignorisala molbu Abazovića.

Od 10. juna Rusija je obnovila letove sa Hrvatskom i Albanijom.

Z.S.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
19.06.2021-09:56 09:56

Manje jedan fasista..svi su oni za Serbiju..mi se moramo okrenuti zapadu..Problem je,sto je ova cetnik zena-Borovinic uvela PCR test..za sve koji dolaze iz EU..a taj test sa dokazom kosta 80€..znaci kad Porodica dodje sa jednim odraslim djetetom..ulazak u CG ga kosta 240€..zato nemamo Turiste sa zapada..

Andjela
19.06.2021-12:28 12:28

Ne trebaju nu nam sada kada po 13.000 pozitivnih na covid dnevno biljeze! A i inace ih bas ne gotivim, nabusiti, ne kulturni tako se ponasanja u svim zemljama dje ljetuju od Skandinavien do Dubaja !

Rovca sa katunima bez struje
19.06.2021-12:52 12:52

Jes da mu odobre a oni pojacavaju sankcije.