Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

MNOGI SRBI OGORČENI NA NOVU VLAST “Od kad je došla ‘sloboda’ gore nam je nego pod DPS-om”

Stvari su za novu vlast od lošeg prešle na mnogo gore, jer kako saznaje portal Aktuelno, prosrpsko biračko tijelo koje je Krivokapića i ekipu (po)četnika dovelo na vlast, potpuno je razočarano trenutnom situacijom u državi. Tako da se treba zapitati da li Vlada i njeni funkcioneri koji trenutno imaju podršku nekih pet odsto glasača, medijskih tajkuna i subverzivne Svetosavske crkve, imaju uopšte legitimitet da ostanu ne vlasti?

Izdajničko teokratska vlast na čelu sa rukoljubivim Podoljubom Zdravkom Krivokapićem (krstio Marko Vešović) polako ali sigurno počinje da gubi i ono malo podrške koju je imala u prosrspksom biračkom tijelu.

Vlada koja postoji zahvaljujući pokojnom lideru svetosavskih stranaka i Srpske crkve Amfilohiju Radoviću, u startu nije imala povjerenje većine stanovništva zbog očigledne namjere da uruši temelje države Crne Gore i asimiluje Crnogorce u velikosrpski projekat.

Međutim, stvari su za novu vlast od lošeg prešle na mnogo gore, jer kako saznaje portal Aktuelno, prosrpsko biračko tijelo koje je Krivokapića i ekipu (po)četnika dovelo na vlast, potpuno je razočarano trenutnom situacijom u državi.

Aleksa Bečić, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović: Crna trojka crnogorske politike rapidno gubi podršku građana

Najveći revolt u odnosu na aktuelnu vlast ispoljavaju pristalice Demokratskog fronta koje Podoljubovu vladu sve glasnije nazivaju “antisrpskom”, saznaje portal Aktuelno iz razgovora sa velikim brojem članova ovog političkog saveza.

“Srbima gore nego za vrijeme DPS-a”

Kako je portalu Aktuleno rečeno iz velikog broja izvora, razočarenje prosrpskog biračkog tijela dostiglo je vrhunac nakon nedavnih akcija nove vlasti u odnosu na Srbe.

Podsjetimo, najprije je sinovcu lidera Nove srpske demokratije Andriji Mandiću određen pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja, a Podgoričanki Nataliji Nilević, koja se sumnjiči za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje zbog objave video zapisa, određen je pritvor do 30 dana.

To ni DPS nije radio: Popa hapse zato što je plivao za krst časni, sramota!

Veliko nezadovoljstvo uslijedilo je i nakon što je na informativni razgovor pozvan iguman manastira Svetog Simeona Mirotočivog u Podgorici, Danilo Romanov koji je prisustvovao plivanju za časni krst na Skalinama.

Međutim, nezadovljstvo Srba u Crnoj Gori dostiglo je vrhunac kada je u utorak privedena Darinka Dara Radonjić simbol borbe za srpstvo, jer je na Skalinama istakla zastavu Republike Srbije!

Komentari prosrpskog biračkog tijela nakon ovakvog postupanja nove vlasti mogu se sumirati u jednoj rečenici – “ni DPS ovo ne bi radio”.

Popularana Dara nakon izlaska iz Suda

“Ne možemo da vjerujemo da se nova vlast ophodi ovako prema Srbima koji su je doveli tu gdje jeste. Određivati pritvor 30 dana zbog govora mržnje i oružja nekako možemo da razumijemo. Sveštenike je privodila i vlast DPS-a,  ali hapsiti Daru zbog srpske zastave to ni DPS nije radio. Veoma smo razočarani, jer evo izgleda da od kad je došla ‘sloboda’ gore nam je nego pod DPS-om”, ovom rečenicom pristalice DF-a opisuju svoje raspoloženje u razgovoru sa novinarom portala Aktuelno.

Takođe su česti komentari da “se ovo moglo očekivati s obzirom da je premijer Krivokapić tek što je stupio na dužnost otišao da se zakune na vjernost generalnom sekretaru NATO-a Jensu Stoltenbergu”.

Knežević podržao Daru koju hapsi Podoljubova vlast

Srpski političari na meti Podoljubovih botova

Nakon što je Dara Radonjić u utorak veče puštena iz Osnovnog suda u Podgorici posle saslušanja zbog isticanja srpske zastave, nju je ispred Suda za prekršaje dočekao lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

‘Ladno oko fotoaparata zabilježilo je dirljiv susret Kneževića i popularne Dare. Lider DNP-a je nakon što je dočekao poručio na Tviteru:

“Dara sa Smokovca simbol naše trodecenijske borbe, puštena je na slobodu. Što pogani od ljudi činite. Tik-tak…”.

Knežević na meti Krivokapićevih botova

Ubrzo nakon što je pustio svoju objavu na Tviteru uslijedio je brutalan napad na Kneževića od strane internet batina sa instagram stranice Bunt Crna Gora, koji su, kako je portal Aktuelno više puta pisao, veoma bliski premijerovom kabinetu i Srpskoj crkvi.

Na ovoj subverzivnoj svetosavskoj stranici su poručili: “Knežević kao hijena jedva čeka da ruši vladu. Tačno se nekad zapitam rade li sa DPS-om”, napisano je ispod objave u kojoj lider DNP-a poziva narod da izađe na ulice protiv nove vlasti ako ne pušte Daru.

Da ova stranica, odnosno kabinet premijera putem nje, djeluje protiv srpskih političara koji dignu glas protiv nove vlasti govori i primjer Nebojše Medojevića. Bunt Crna Gora redovno žestoko proziva lidera PzP-a zbog toga što kritikuje novu vlast, o čemu svjedoči objava na ovoj instagram stranici u kojoj je lider PzP-a prikazan u kontejneru za smeće.

Vlast bez podrške  

Jasno je da nova teokratsko izdajnička vlast uživa sve manju podršku i u takozvanom prosrpskom biračkom tijelu, a od Crnogoraca je nikad nije ni imala.

Tako da se treba zapitati da li Vlada i njeni funkcioneri koji trenutno imaju podršku nekih pet odsto glasača, medijskih tajkuna i subverzivne Svetosavske crkve, imaju uopšte legitimitet da ostanu na vlasti?

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve