Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Mladić iz spota Andrije Mandića: Fotografija nastala 2019. kada smo radili na imanju Mandićevog brata, nije mi tražena dozvola za njeno korišćenje

Nakon objavljivanja spota za koji nije znao, kako pojašnjava, krenula je salva uvreda na njegov račun na društvenim mrežama, jer pripada drugoj političkoj partiji

Mojkovčanin Stefan Rovčanin, koji se našao u spotu kandidata DF-a za predsjednika Crne Gore Andrije Mandića, kaže da mu niko nije tražio dozvolu za korišćenje fotografije na kojoj je zajedno sa Mandićem, a koja je prema njegovim riječima nastala 2019.

Nakon objavljivanja spota za koji nije znao, kako pojašnjava, krenula je salva uvreda na njegov račun na društvenim mrežama, jer pripada drugoj političkoj partiji.

Rovčanin navodi da je u Mojkovcu prepoznat kao radan i vrijedan mladić, koji radi najteže poslove za dnevnice, kako bi izdržavao sebe.

Tako je, dodaje, i ove 2019. išao da za dnevnicu vadi i kupi krompir u selu Polja kod Mojkovca, na imanju kod brata Andrije Mandića.

Foto: Antena M

“Igrom slučaja toga dana dok smo radili, nešto je snimano i napravljena je zajednička fotografija nakon završenog posla, a ja i moj brat nijesmo htjeli da se izdvajamo i slikali smo se zajedno sa svima koju su tu sa nama radili toga dana, ne slutivši da se zapravo snima spot koji će se koristiti kao politički marketing Andrije Mandića za predsjedničke izbore. Moj je lični stav koga ću podržati kao kandidata za predsjednika uz poštovanje svih onih koji se kandiduju, ali na ovoj slici nema ništa sporno i nema ni pomisli da ako sam se našao na slici sa svima koji su taj dan bili tu i radili, pripadam ovom političkom bloku. Samo sam kao što radim svakodnevno, išao sa svojim mlađim bratom i radio za dnevnicu kako bi obezbijedili sredstva za porodične obaveze. Neka je svima na obraz koji ovo iskoristiše za ismijavanje, a ja za razliku od istih tih i sličnih, znam đe sam i kome pripadam. Ja ću i dalje nastaviti da radim i obrađujem imanja ove naše prelijepe zemlje. Da je vječna Crna Gora”, poručuje Stefan Rovčanin.

Pogledajte i spot u kome se nalazi Rovčanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve