Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mirko Stanić izabran za predsjednika Glavnog odbora SDP

''Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i predlogu mom prijatelju i decenijskom saborcu u borbi za demokratsku, uspješnu i evropsku Crnu Goru Ivanu Vujoviću'', napisao je Stanić u objavi na društvenoj mreži X

Mirko Stanić izabran je za predsjednika Glavnog odbora Sociajldemokratske partije (SDP). On je to saopštio u objavi na društvenoj mreži X.

“Zahvaljujem se drugaricama i drugovima koji su me na konstitutivnoj sjednici izabrali za predsjednika Glavnog odbora SDPCG. Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i predlogu mom prijatelju i decenijskom saborcu u borbi za demokratsku, uspješnu i evropsku Crnu Goru Ivanu Vujoviću”, napisao je Stanić u objavi.

Našoj zemlji je, prema njegovim riječima, “potrebna ozbiljna, poštena i kvalitetna politička ponuda”.

“Kako bi u saradnji sa građanskim i evropskim snagama, napravili od Crne Gore zemlju po mjeri svih nas”, naveo je Stanić.

Izrazio je čvrsto uvjerenje da će ova generacija crnogorskih političara “uvesti našu zemlju u EU”.

“Ta generacija će ostvariti i visok životni standard, srećnu mladost i udobnu starost za sve naše sugrađane, a da je uloga SDP u tom procesu nezamjenjiva! Zato je pred svima nama zadatak da za to u što vjerujemo -dobijemo i povjerenje. Siguran sam da vas nećemo razočarati”, stoji u objavi Stanića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve