Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mir je naša nacija: Bestidne laži i cviljenje Andrije Nikolića

Poznato je da novinar Andrija Nikolić ne bira ni mjesto, ni vrijeme, niti način da izrekne bestidne laži i tako pokuša da manipulacijama stvori iskrivljenu sliku stvarnosti, a naročito političke realnosti. Da se rukovodi istinom, Nikolić bi znao da je sve odluke predsjednik Skupštine Crne Gore donio lično, saopštio je klub poslanika “Mir je naša nacija”.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Cviljenje Andrije Nikolića zato što je opozicija blokirana u pokušaju da blokira državu, ne može pomoći ni pozivanje na njegovog imenjaka, koji se u kabinetu predsjednika parlamenta zadržao 30 sekundi, o čemu svjedoče nadzorne kamere. Tom prilikom je ušao samo da pozdravi šefove klubova poslanika parlamentarne većine.

Kabinet će biti otvoren za sve parlamentarce i predsjednike političkih subjekata, ali ne i za kriminalce i vlasnika poslaničkog mandata Andrije Nikolića, Brana Mićunovića.

Što se tiče prijetnji rušenjem Vlade Crne Gore, to nikad i niko nije izjavio što je još jedna vrhunska laž lažnog novinara.

Što se tiče prijetnji okupljenim građanima koje je ishalucinirao Nikolić u svojim izjavama, izlaganje poslanika Bogdanovića se odnosilo isključivo na ponašanje poslanika parlamentarne opozicije. Jer nisu građani bili ti koji su blokirali rad Skupštine, nego su to bili poslanici opozicije. Poslanici DPS-a su ti koji se nisu libili ni da zdravstvenu situaciju poslanice Vukićević iskoriste za svoje ciljeve, što kao malo šta govori o njima i njihovom shvatanju morala u politici.

Za razliku od vas koji građane nazivate izdajnicima, mi građane okupljene ispred parlamenta nazivamo braćom i komšijama. Za razliku od vas koji ste građanima prijetili, mi ih pozivamo na pomirenje i zajedništvo.

A što se tiče vašeg odnosa prema okupljenim građanima na ulici stao je u sljedećim citatima gospodina Markovića: „ulica nije rješenje“, „ulica nam nikad nije ništa dobro donijela“, „ulični protesti su opasna radikalizacija“, “policija će spriječiti svaki oblik nasilja i destrukcije na protestima“, “građani nijesu izašli samostalno”, “izlazak građana nije njihov odgovor na ono što se dešava u parlamentu”, “izašli su na poziv”, “ne može se na bazi ucjena uticati na vlast”.

Naša braća su ponovo dobrodošla ispred zgrade Parlamenta, ali ovog puta će ti isti protestovati protiv vas, jer ste ih slagali, gospodine Nikoliću, tvrdeći da ste uspjeli da blokirate Parlament i državu, jer ste ih slagali da država ne može da funkcioniše, jer ste ih slagali da je država nemoćna pred hirom parlamentarne manjine, jer ste ih slagali da je jakih 40 više od krhkih 41!

Što se tiče izlaganja gospodina Bogdanovića, citiraćemo šta je on saopštio u izjavi na koju upućujete vi i onaj koji vam je svojim pitanjem razplamsao halucinacije. Poslanik Bogdanović je rekao: “Njihova potreba i želja da nas razjedine, samo nas je zauvijek ujedinila”; “Svi građani Crne Gore pišu istoriju, pišemo je i sa onima koji su mislili da je sami mogu pisati”; “Svi zajedno moramo da kažemo stop svađalicama, šovinistima i pećinskim nacionalistima”; “Ne smijemo dozvoliti da se pravda traži isključivo na ulicama, mir isključivo u molitvama, svojina isključivo na litijama. I pravda i mir i svojina se štite zakonima”; “Razumijemo one čiji zlokobni zakon mijenjamo pomiriteljskim”; “Mir na kraju mora pobijediti”; “Donošenjem izmjena vraćamo dostojanstvo građanima”; “Mi imamo moć da ujedinimo i pomirimo Crnu Goru”; “Vrijeme tenzija odlazi s ovim zakonom, a mir se vraća u Crnu Goru”…

I na kraju kad sljedeći put krenete u blokadu države, država će to riješiti za manje od 10 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
31.12.2020-13:27 13:27

BECICEVA PRIJETNJA GRADJANIMA -CG !!! I na kraju kad sljedeći put krenete na proteste blokadu države, država će to riješiti za manje od 10 minuta.-E AJ KRENI SAD JUNACE !!!

007
31.12.2020-20:13 20:13

A što niste, ako ste mogli izdajniče? Nego si čekao kasno u ponoč, hrabar nema što? Nemoj uradi na stijenu izdajniče, da ti se ne obije u glavu! Šta češ sad, kad ti bude 440 hiljada crnogoraca svaki dan iz vg glaa viao IZDAJNIČE