Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministri odbrane Njemačke i Letonije čestitali Krapoviću stupanje na dužnost

Krapoviću čestitke uputili ministri odbrane Savezne Republike Njemačke, Boris Pistorijus i Republike Letonije Andris Spruds

Povodom stupanja na dužnost ministra odbrane Crne Gore Draganu Krapoviću čestitke su uputili ministri odbrane Savezne Republike Njemačke, Boris Pistorijus i Republike Letonije Andris Spruds.

“Kolege su poželjele ministru Krapoviću uspjeh u daljem radu, i istakle odličnu saradnju zemalja u oblasti odbrane”, saopšteno je iz resora Krapovića.

Boris Pistorijus, Foto: Florian Gaertner/Photothek via Getty Images

Njemački ministar naglasio je potrebu što bliskije saradnje dvije zemlje, posebno imajući u vidu agresiju Rusije na Ukrajinu, kao i najnoviju eskalaciju sukoba na Bliskom Istoku.

“On je poručio da će Njemačka nastaviti da podržava Crnu Goru na njenom putu evroatlantskih integracija”, navodi se u saopštenju.

Ministar Spruds kazao je da je uvjeren će Krapović, kao ministar odbrane, nastaviti sa jačanjem odbrambene politike Crne Gore, te izrazio zahvalnost za vrijedan doprinos i posvećenost naše zemlje bezbjednosti Baltičkog regiona kroz učešće u borbenoj grupi u Letoniji.

Spruds

“Vaše prisustvo jača bezbednost regiona, što je posebno važno u ovim izazovnim vremenima”, naglasio je Spruds.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve