Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Ministarstvo predložilo Fatića za direktora Uprave za ugljovodonike; Abazović: Dajte drugi predlog

Napomenuo je na situaciju u Upravi za ugljovodonike gdje nema ko da potpiše plate službenicima, jer po uređenje da nema pomoćnika a niko drugi nema nadležnost

Na današnjoj vanrednoj sjednici Vlade, Ministarstvo kapitalnih investicija (MKI) iznijelo je Predlog za postavljanje generalnog direktora direktorata sa inspecijske poslove Mirsada Ćatovića u Ministarstvu kapitalnih investicija i Predlog za imenovanje direktora Uprave za ugljovodonike Bogdana Fatića (DPS)

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazovića  rekao je da MKI da drugi predlog kada je u pitanju direktor Uprave za ugljovodonike.

Predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija (MKI) saopštio je da su oba kandidata prošla zakonske procedure, tj konkurs u Upravi za kadrove.

Napomenuo je na situaciju u Upravi za ugljovodonike gdje nema ko da potpiše plate službenicima, jer po uređenje da nema pomoćnika a niko drugi nema nadležnost.

Abazović je rekao da što se tiče direktora Uprave za ugljovodonike “daju neki drugi predlog”.

“Nema razloga sad to da obrazlažemo, radi se o poznatim imenima”, rekao je Abazović.

Fatića je Vlada premijera Abazovića izabrala u julu prošle godine za vršioca dužnosti direktora Uprave za ugljovodonike, a on je zbog nespojivosti funkcija podnio ostavku na mjestu poslanika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve