Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministarstvo: Nemamo saznanja da u Ukrajini ima crnogorskih studenata

U cilju pravljenja evidencije i planiranja evakuacije, resor vanjskih poslova Ukrajine pozvao je ambasade prisutne u zemlji da zasebno za svaku regiju obezbijede informacije o broju studenata, kao i podatke o njihovim kontaktima

Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine obratilo se diplomatskim predstavništvima u njihovoj državi da obavijeste o broju studenata koji se nalaze u toj zemlj, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

U cilju pravljenja evidencije i planiranja evakuacije, resor vanjskih poslova Ukrajine pozvao je ambasade prisutne u zemlji da zasebno za svaku regiju obezbijede informacije o broju studenata, kao i podatke o njihovim kontaktima.

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore napominje da, od početka eskalacije sukoba u Ukrajini, u evidencijama naših građana nema studenata.

“Ministarstvo upućuje još jedan poziv svim našim državljanima koji to do sada nisu učinili, da kontaktiraju osoblje našeg diplomatskog predstavništva putem telefona: +382 67 070 716 i +380952323712, te mejla: [email protected] i [email protected]”, zaključuje su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve