Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Minić Jokoviću: Očekujemo priznanje da smo srušili DPS Vladu, kao što je priznao sezonski premijer Abazović

Poručuje, kako je svaki rastanak tužan, pogotovo Jokovićev od fotelje koju je, kako je kazala želio trideset godina, ''al' malo dostojanstva i ponosa nije na odmet''

Članica Predsjedništva Demokrata Valentina Minić,ocjenjnuje kako je o ponašanju bivšeg potpredsjednika Vlade, Vladimira Jokovića i načinu na koji obavlja i doživljava svoje obaveze, dovoljno “samo da pogledamo njegova izlaganja na sjednicama Skupštine i sve će nam biti jasno”.

Poručuje, kako je svaki rastanak tužan, pogotovo Jokovićev od fotelje koju je, kako je kazala želio trideset godina, “al’ malo dostojanstva i ponosa nije na odmet”.

“Mi smo ponosni, kao i svi naši članovi, što smo srušili Vladu vas malih DPS-ovca i DPS-a. I, čisto da znate, rušićemo vas uvijek i svuda ako opet donesete odluku da izdate narodnu volju i formirate DPS vlade.Tako da, nemojte da brinete o našoj podršci nego brinite kako ćete preći cenzus kad već jednom prestanete da plačete, kako ćete to fazno rješavati da ne bi opet došlo do nekog čudnog “spoja”, kazala je Minić.

Na samom kraju, posljednji ostatak Vašeg dogovora sa DPS-om je privremena predsjednica Skupštine gospođa Đurović koja će biti smijenjena 2. februara i, onda kada prestanu sve vaše međusobne obaveze iz sezonskog ugovora sa DPS-om pokažite da taj ugovor nije ugovor na neodređeno i vratite se građanima. Sezonski. Na 100 dana. Na primjer. Nadamo se da znate da građani ne nude 21 milion, i da ćete naći razumijevanja za njih.

“Takođe, očekujemo od Vas priznanje da smo srušili DPS Vladu, kao što je priznao sezonski premijer Dritan Abazović. Vjerujemo da ste veliki udar preživjeli – ali proći će, bitno je samo da ostanete prizemni”, zaključila je Minić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve